Sportkleding: afslankend, mooi en comfortabel

Comfortabel, ademend en functioneel! Sportkleding is er in allerlei soorten en maten. Alleen geen sportkleding is zo uniek als die van La Pin-Up de Paris! Een brede collectie in acht verschillende kleuren en uniek door haar functionaliteiten!

sportprestatieAntibacteriële sportkleding

De collectie van Pin-Up is uniek, functioneel en comfortabel. Tijdens het dragen van de sportkleding wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Hierdoor zullen de sportprestaties toenemen. Dit zal uiteindelijk bijdragen aan betere resultaten. De sportkleding van Pin-Up heeft een antibacteriële werking die nare geurtjes voorkomt. Dit wordt ook wel de Q-skin Technology genoemd. Het materiaal is behandeld met zilverionen en dit verzorgt voor een antibacteriële werking. De Pin-Up kleding kan je dragen tijdens het fitnessen, een leuke groepsles of wanneer je buiten gaat sporten. De sportkleding zit comfortabel en ziet er prachtig uit. Je voelt je zelfverzekerd én mooi!

Verbeterde doorbloeding tijdens het sporten

Naast de anti-bacteriële werking biedt de collectie Pin-Up nog meer voordelen. De zogenoemde Emana-garens zijn verwerkt in de producten. In deze garens zitten bio kristallen die warmte opwekken. Deze warmte dringt de huid diep binnen. De doorbloeding wordt hierdoor verbeterd. Afvalstoffen worden beter afgevoerd en het lichaam zal beter presteren. De kans op blessures wordt hiermee verminderd. Het lichaam heeft minder te maken met snel verzuurde spieren veroorzaakt door melkzuurafscheiding. Kortom, Pin-Up Paris sportkleding zorgt ervoor het lichaam optimaal kan functioneren tijdens het sporten. Niet alleen sportprestaties worden verbeterd. Door het dragen van La Pin-Up de Paris versnel je ook het afslankproces. Tests hebben bewezen op een verlies van -4 tot -10 centimeter.

De sportkleding kan op normale wijze gewassen worden. De biokristallen zitten verwerkt in het DNA van de garens. Hoe vaak je de kleding ook wast, de werking van de kleding blijft behouden.

Feiten over de sportkleding van Pin-Up Paris

– 51% betere thermosregulatie

– 20% betere resultaten tijdens het sporten (in 80% van de gevallen)

– 33% melkzuur afname

– 90% betere bloedcirculatie

Eigenschappen sportkleding Pin-Up Paris

– Anti-bacteriële werking

– Comfortabel, trendy en functioneel

– Bewezen werking

– Onbeperkt wasbaar

– Acht verschillende kleuren

Nieuwsgierig naar de collectie? Klik dan op de onderstaande button. Wil je liever nog iets inspiratie opdoen? Klik dan hier.

Button2

 

DutchEnglishFrench