Cellulite, ook wel sinaasappelhuid komt bij 80% van de vrouwen voor

Strakke benen

Helaas is niet iedere vrouw gezegend met strakke benen. Cellulite, ook wel een sinaasappelhuid genoemd, veroorzaakt veel onzekerheid. Dat is vaak de reden dat veel vrouwen hun benen als probleemgebied aanwijzen. Sporten en gezonde voeding hebben een grote uitwerking op je lichaam, maar vergeet niet dat genetische factoren ook van grote invloed zijn. Er zijn genoeg vrouwen met slanke benen die eveneens last hebben van problemen als putjes of een onzuivere huid. De corrigerende onderkleding van Pin-Up Paris is dan ook geschikt voor iedere vrouw. Een vrouw die zonder veel moeite strakkere benen wil creëren en er tegelijkertijd sexy en stijlvol uit wil zien.

Cellulite benen

Bijna 90% van de vrouwen heeft in meer of mindere mate last van cellulite. Maar wat is Cellulite precies en waarom hebben veel vrouwen er last van? Bij cellulite ontstaan er kuiltjes en bobbeltjes in de huid. Dit is onschuldig, maar veel vrouwen storen zich eraan of schamen zich hiervoor. Erfelijkheid, hormonen en leefstijl spelen een grote rol in het ontstaan van cellulite. De cellulite ontstaat door een verslechtering van de bloedcirculatie die vervolgens een ophoping van vocht veroorzaakt. Dat resulteert uiteindelijk in de gevreesde putjes.

Bekijk de collectie

 

cellulite_resultaat

 

Strakke benen in een handomdraai

Je wilt graag strakkere en egale benen? Met de figuurcorrigerende kleding van Pin-Up Paris heb je geen last meer van zichtbare putjes of bultjes in en op je benen. De comfortabele shapewear geeft je niet alleen veel zelfvertrouwen, je voelt je ook sexy en modieus. De onderkleding is nauwsluitend, waardoor je sinaasappelhuid bijvoorbeeld in een strakke broek niet meer zichtbaar is. Bovendien gaat de onderkleding lang mee door de verfijnde materialen. Meerdere wasbeurten schaden de kwaliteit en de pasvorm van de shapewear dan ook niet. Niet alleen voor strakkere benen heeft Pin-Up Paris geschikte onderkleding. Lichaamscorrectie voor de buik of borsten is eveneens mogelijk met de shapewear. De gehele collectie bekijk en bestel je eenvoudig online.

DutchEnglishFrench