Bloedcirculatie verbeteren? Het kan met sexy shapewear

Wbloedcirculatie verbeterenanneer je spieren vermoeid aanvoelen of vocht zich in je benen ophoopt, kan het zijn dat je een slechte doorbloeding hebt. Een slechte doorbloeding kan worden veroorzaakt doordat je veel zit. Maar ook verkeerde voeding, te veel alcohol, roken, drugsgebruik en erfelijke aanleg zijn veelvoorkomende oorzaken voor een slechte bloedsomloop. Niet alleen kan een goede levensstijl en gezonde voeding de bloedcirculatie verbeteren, ook onze collectie tops, leggings, panty’s, shirts en body’s hebben een positieve invloed op je doorbloeding.

Verbeterde doorbloeding

Wil je je bloedcirculatie verbeteren? En er nog steeds sexy, modieus en stijlvol uitzien? Het dragen van de Pin-Up Paris is je oplossing! Het speciale materiaal waarvan de ondermode is gemaakt, is voorzien van unieke actieve biokristallen die lichaamswarmte absorberen, en de doorbloeding stimuleren. Daarnaast zorgt de kleding ervoor dat het lymfesysteem wordt bevorderd, vocht wordt afgevoerd en je kledingmaat wel één maat kleiner wordt. Doordat de slimme kristallen in het materiaal verweven zijn, blijven de eigenschappen behouden, zelfs na meerdere wasbeurten.

 

Shapewear bevordert doorbloeding

Wie denkt dat shapewear of kleding voor een goede doorbloeding niet sexy is, heeft het mis! De dagen dat we alleen een hoge, corrigerende beige oma-onderbroek konden dragen om onze bloedcirculatie te verbeteren is voorgoed verleden tijd. Met de shapewear van Pin-Up Paris creëer je binnen no-time een sexy look. Een look die zelfvertrouwen geeft. De shapewear mag daarom ook niet ontbreken in iedere vrouw haar kledingkast; het is zowel functioneel
als fashionable. Het resultaat? Een strak en elegant silhouette, maar ook een mooie huid. Een goede bloedcirculatie zorgt immers ook voor een stralende huid. De ondermode, die je online kunt bestellen, is in uiteenlopende kleuren, vormen en maten verkrijgbaar. Niet alleen geeft de sexy shapewear je doorbloeding een boost, ook wordt je zelfverzekerdheid ermee opgepept.

 

 

zie-collectie

DutchEnglishFrench