Koude handen los je op met de bloedcirculerende handschoenen

blood circulation glovesKoude handen..

Ze geven een vervelend gevoel waar iedereen regelmatig last van heeft. Vooral in de herfst en winter. Met name vrouwen kampen met dit probleem. Dit komt doordat de vrouw van oorsprong minder spiermassa nodig heeft dan de man. Hierdoor koelt de vrouw sneller af. Daarnaast worden eerst de belangrijkste lichaamsdelen verwarmd. Dit zijn de organen en het hoofd. Niemand wil echter met koude handen rondlopen en daarom zijn handschoenen het ideale kledingstuk om de handen op te warmen én warm te houden.

Bloedcirculatie en hormonen

Heb je vaak last van koude handen? Koude handen hebben meestal geen ernstige gevolgen, maar vervelend is het wel. Niet alleen blootstelling aan lage temperaturen veroorzaken koude handen, ook een slechte bloedcirculatie speelt veelal een grote rol. Doordat de bloedvaten in de huid samentrekken, komt de bloedcirculatie lager te liggen. Warmte gaat verloren, met het gevolg dat je koude handen krijgt. Wist je dat ook hormonen van invloed kunnen zijn op de temperatuur van je handen? Vrouwen die last hebben van PMS hebben in de tweede week van de cyclus een verminderd evenwicht tussen de vrouwelijke hormonen oestrogeen en progesteron. Hierdoor krijg je onder meer koude handen.

Handschoenen voor betere bloedcirculatie 

Koude handen, je lost het snel op door het dragen van handschoenen. Helaas bieden veel handschoenen niet genoeg warmte. De handschoenen van Pin-Up zorgen in tegenstelling tot veel andere handschoenen echter voor een betere doorbloeding in de handen. Interne lichaamsprocessen komen op gang en daarnaast wordt het effect van koude handen ook direct verminderd door de goede isolatie van de handschoenen van Pin-Up Paris. In het assortiment vind je diverse hippe en trendy kleuren die je perfect combineert met je alledaagse outfit. Wist je dat de collectie van Pin-Up Paris naast handschoenen ook uit een uitgebreid aanbod aan sexy en comfortabele shapewear bestaat? Je bestelt deze gemakkelijk online.

DutchEnglishFrench