Functionaliteit

FunctionaliteitFunctionele én sexy shapewear van La Pin-Up de Paris

In de functionele shapewear van La Pin-Up de Paris is er gebruik gemaakt van de revolutionaire Emana garens. Deze garens hebben veel fysieke voordelen. Cellulite bestrijden, het afslankproces versnellen én sportprestaties verbeteren.

Wetenschappelijk bewezen

Het klinkt allemaal erg mooi en leuk.. Wij maken het nog mooier. De werking van de producten is namelijk wetenschappelijk bewezen! ‘Tests uitgevoerd door een medisch team op 50 vrouwen tonen een vermindering aan die tot -8 cm kan gaan in de buikstreek en op de heupen, en tot -10 cm rond de billen als het product minimaal 8 uur per dag, 6 dagen per week en gedurende minstens 30 dagen gebruikt wordt. De vermelde resultaten zijn gebaseerd op een test van 60 dagen. De resultaten kunnen variëren al naargelang het gewicht en het lichaam van een persoon.’

Alle functionaliteiten hebben wij kort beschreven. Je kunt onder andere lezen hoe de kleding gebruikt wordt en welke problemen verholpen kunnen worden. Heb jij een vraag en je kunt het antwoord niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Hier onder kun je op ieder onderwerp klikken en lezen over de functionaliteiten.

DutchEnglishFrench