Huidverbetering door een goede bloedcirculatie


huidverbetering
Wist je dat je huid vanaf je 25e levensjaar gestaag collageen verliest? En collageen een eiwit is dat ervoor zorgt dat je huid stevig en elastisch is? Ook invloeden van buitenaf, zoals schadelijke uv-straling zorgen voor huidveroudering. Kortom, zowel interne als externe invloeden hebben effect op de gesteldheid van de huid. Hoe zit dit precies? En bovenal, wat kun je doen om je huid te verbeteren?

Afbraak van collageen

Door de jaren heen wordt je huid ouder en verliest deze volume. Dit heeft te maken met de afname van de hoeveelheid collageen. Tot ongeveer je 25e levensjaar maakt je huid genoeg collageen aan. Maar door de afbraak van deze lijm vormende eiwitstof wordt je huid slapper en ontstaan er rimpels en andere oneffenheden. Bovendien wordt de huid door de afname van collageen ook gevoeliger voor invloeden van buitenaf. Hoewel huidveroudering of -verslapping een natuurlijk proces is, kan het voor veel onzekerheden zorgen. Gelukkig zijn er verschillende huid verbeterende methoden die het proces van huidveroudering tegengaan of zelfs verminderen.

Huidverbetering door verbeterde doorbloeding

Wil je huidverbetering realiseren? Bijvoorbeeld op je benen, billen, buik of een ander lichaamsdeel? Bij Pin-Up Paris vind je een uitgebreide collectie aan shapewear. Hiermee wordt langdurige huidverbetering gerealiseerd. De Pin-Up Paris collectie wordt vervaardigd uit Emana garens. Garens die unieke, actieve bio kristallen bevatten. Deze minuscule kristallen zorgen ervoor dat ze een kleine hoeveelheid lichaamswarmte opnemen wanneer de garens de huid raken. Vervolgens wordt deze warmte omgezet naar infrarode stralen. Dit zorgt voor vele fysieke voordelen! Afvalstoffen en vocht worden namelijk beter afgevoerd door de verbeterde doorbloeding. Strakke benen, billen en andere lichaamsdelen zijn het resultaat! Je huid straalt en voelt beter aan.

Online shapewear tegen huidveroudering

Je krijgt een zachtere en gladdere huid maar dat is niet het enige. De kristallen zorgen er ook voor dat je centimeters verliest en je kledingmaat wel één maat kleiner wordt! Bij Pin-Up Paris vind je comfortabele en sexy shapewear, zoals afslankleggings, tops en bodies. De collectie is ideaal om huidproblemen aan te maken. Bestel de ondermode online en bekijk het uitgebreide aanbod aan shapewear in verschillende kleuren, vormen en maten. Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Bekijk de collectie

DutchEnglishFrench