Wat moet ik aan vandaag? – Maak je outfit compleet met shapewear

Veel vrouwen hebben elke ochtend hetzelfde probleem; wat moet ik aan trekken vandaag? Je wilt in de ochtend liever niet te veel tijd kwijt zijn, maar soms is het erg lastig om een goede outfit samen te stellen. Het shirt wat je in gedachten had sluit toch niet zo mooi aan op je lichaam en voor je gevoel maakt je nieuwe broek je wat te dik. Om met een goed en fijn gevoel de deur uit te gaan biedt corrigerend ondergoed de oplossing. Je voelt je een stuk zelfverzekerder en dat vervelende buikje wordt minder, zodat jij er top uitziet in je outfit.

Veel corrigend ondergoed is functioneel, maar niet echt modieus. Vrouwen ervaren het probleem dat ze shapewear niet fashionable en sexy vinden.  Pinupparis heeft speciaal voor jou corrigerend ondergoed die niet alleen functioneel, maar ook erg modieus is. Je kunt het naar werk, thuis en tijdens het sporten dragen. Door de speciale garens die in de shapewear zitten zal je bloedsomloop worden gestimuleerd en cellulite worden verminderd. Daarnaast zit het erg comfortabel en zal je stralen gedurende de dag!

Bekijk de collectie La Pin-Up de Paris

corrigerende zwarte top met kanten details265_black_4

Wear to work

Een stijlvolle outfit voor naar het werk, die ook nog eens corrigerend werkt. Neem bijvoorbeeld de flower top van Pinupparis. Combineer de top met een hoge rok, blazer en panty en je hebt de perfecte outfit voor naar het werk. Je zult geen last hebben van lovehandles en je buik oogt platter. Je kunt kiezen voor een compleet zwarte outfit, of voor een meer kleurrijkere outfit. De top is maar liefst in achter verschillende kleuren beschikbaar. Om het geheel mooi af te maken biedt Pinupparis panty’s aan die modieus en functioneel zijn, zodat jij zelfverzekerd de deur uit kunt!

Balero shapewear blauw280_black_4

Casual kleding

Naast zakelijk kun je de shapewear van Pinupparis ook casual dragen. Neem bijvoorbeeld deze bolero. Combineer de bolero met een spijkerbroek en een top en jij bent klaar voor de dag. Comfortabel en trendy dat is waar de collectie van Pinupparis voor staat.

Sfeerfoto: corrigerende top met kanten details275-indigo

DutchEnglishFrench