Feeling sexy

sexy voelen

Wil jij sexy én stijlvol tegelijk zijn? Hoogstwaarschijnlijk is je antwoord ja net zoals iedere andere vrouw zou antwoorden. De vraag is alleen hoe? Van jezelf houden is het begin van je sexy voelen. De jaren ’50 stonden in het teken van de Pin-up vrouwen. Deze vrouwen waren sexy, stijlvol en vooral zelfverzekerd. Zij waren trots op hun rondingen en blij met zichzelf.

‘Your mind is the only limitation’

De jaren ’50 en de Pin-up vrouwen hebben ons geïnspireerd om een functionele, unieke en trendy collectie te ontwikkelen speciaal voor jou! Onze collectie bestaat uit Basics en Fashion en ieder product is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Voor iedere gelegenheid hebben wij wel iets om je outfit compleet te maken. Naast de trendy kleuren en designs kan deze collectie je werkelijk sexy maken door de speciale garen die is gebruikt. Wij hebben gebruik gemaakt van Emana-garen in de producten. Deze garens zorgen voor een betere bloedcirculatie en verbetert de afvoering van afvalstoffen en vocht. Cellulite wordt hiermee aanzienlijk verminderd en krijg je een gladdere huid.

Draag het op de manier waar jij je prettig bij voelt. Combineer één en ander, wees sexy en stijlvol met de La Pin-Up de Paris collectie. De collectie is gemaakt voor dagelijks gebruik. Je kunt het dragen in zwart met kant als zakelijke outfit of in kleur voor een feestelijke avond.

 

Benieuwd naar de collectie of wil je wat inspiratie opdoen voor jouw La Pin-Up de Paris outfit? Klik dan op één van de opties hier onder.

Collectie Basics

Collectie Fashion

Inspiratie

DutchEnglishFrench