Snel en eenvoudig slanke benen? Ontdek de shapewear van Pin-Up de Paris

Hoge afslankbroek met kanten detailsGewicht is een gespreksonderwerp dat bij veel vrouwen passeert. Een strakkere buik of wat minder vet op de heupen is namelijk iets waar veel vrouwen van dromen. Een perfect figuur creëer je echter niet in een dag. Corrigerende kleding is dan ook een goede oplossing om snel en eenvoudig een mooi lichaam te vormen. Het is niet alleen gemakkelijk. Het geeft ook je zelfvertrouwen een boost en je voelt je sexy.

Corrigerende broek: hoe werkt het?


Snel en eenvoudig slank worden? Met de afslankbroeken van La Pin-Up de Paris krijg je een prachtig figuur zonder vervelende ingrepen. Met de afslankbroek creëer je niet alleen je ideale lichaamsvormen. De broek stimuleert tevens je bloedsomloop. Hoe dat kan? De shapewear is voorzien van actieve biokristallen die de doorbloeding stimuleren. Daarmee is de afslankbroek ideaal bij problemen als cellulite. Dit wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd. De kristallen bevorderen de afvoer van vocht, waardoor je centimeters verliest en je kledingmaat wel één maat kleiner wordt. De corrigerende broek is dan ook een duurzame oplossing voor een slanker lichaam.

Voordelen afslankbroeken


Je wilt snel en eenvoudig een mooi figuur? De afslankbroeken van Pin-Up Paris hebben veel fijne eigenschappen:

  • Stimuleert de bloedcirculatie en draagt bij aan de vochtafvoer
  • Direct zichtbaar resultaat door de corrigerende werking
  • Verlies van centimeters door het langduriger dragen van de afslanklegging
  • Bestrijdt cellulite
  • Comfortabel dragen tijdens dagelijkse activiteiten
Comfortabele shapewear


Corrigerende onderkleding niet sexy? Dat geldt niet voor de corrigerende ondermode van Pin-Up Paris. In het uitgebreide assortiment vind je corrigerende kleding uiteenlopend van korsetten en sokken tot afslankbroeken en afslankleggings. Niet alleen sexy en modieus, maar ook comfortabel en van een hoogwaardige kwaliteit. Meerdere wasbeurten en wasverzachters beschadigen de corrigerende kleding niet. De biokristallen blijven eveneens in tact, doordat deze zijn verweven in de stof. Bekijk en bestel de shapewear online.

collectie

DutchEnglishFrench