Wear to work

Fashionable & Business

Op zoek naar zakelijke kleding die toch stijlvol en vrouwelijk is? Met de collectie van La Pin-Up de Paris is het mogelijk! Een zakelijke outfit is voor iedereen verschillend. Sommige dragen het liefst zwarte kleding en anderen gaan liever voor een kleur. La Pin-Up de Paris biedt haar collectie aan in acht verschillende kleuren, dus combinaties genoeg!

zakelijke kledingzakelijke kleding

La Pin-Up Business

Neem bijvoorbeeld onze combinatie La Pin-Up Business. Een elegante panty in combinatie met een unieke top of long sleeve shirt. Je kunt het verder combineren met een colbert en rok. En zo is je stijlvolle en vrouwelijke zakelijke outfit klaar. Wil je meer van de producten zien? Klik dan op één van de onderstaande producten.

‘Wist je dat..’

Terwijl jij werkt, werkt je kleding ook! In de producten van La Pin-Up de Paris is er gebruikt gemaakt van unieke Emana-garens. Deze garens zorgen voor een betere bloedcirculatie. Door een verbeterde bloedcirculatie wordt cellulite bestreden en de huid verbeterd. Zelfs terwijl jij werkt, gaan centimeters verloren door het dragen van La Pin-Up de Paris.

Pin-Up longsleeve flowerdesigncorrigerende zwarte pantyPin-Up t-shirt flowerdesign

 

DutchEnglishFrench